Landelijke titel

Graag stel ik mijzelf aan u voor: Mijn naam is Moniek Wiggers. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de schoonheidsverzorging. Vanaf 2004 officieel schoonheidsspecialiste, dit werd direct bekroond met de ‘Blue Diamond Award’, hiermee behaalde ik de landelijke titel: beste cursist schoonheidsspecialist van het jaar.

Diverse specialisaties

Ook ben ik pedicure en heb diverse specialisaties op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Acne specialisatie, elektrisch ontharen, permanente make-up en cuppingmassage zijn enkele voorbeelden hiervan. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik docent schoonheidsverzorging en branche assessor voor zowel MBO niveau 3 als niveau 4.

Doordat ik aangesloten ben bij ANBOS volg ik regelmatig nascholingen en trainingen. Ook bezoek ik regelmatig beurzen en congressen. Op deze manier houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date. En kan ik u en uw huid het beste geven!

Team SkinMo SkinCare

Naast mijzelf, zijn ook Loes Houtsma-Fielt, Dinly Maarse, Noortje Penterman en Imke te Haar werkzaam in de praktijk. Loes, Dinly en Noortje zijn all-round schoonheidsspecialiste en pedicure. Imke is all-round schoonheidsspecialiste. Ook zijn ze in het bezit van diverse specialisaties. Ze volgen regelmatig nascholingen en trainingen. Hierdoor kunnen ook Loes, Dinly, Noortje en Imke u en uw huid het beste geven!

Ons motto:

“Verbeter en bescherm uw huid met optimale ontspanning!”

Kennis, specialistische vaardigheden, kwaliteit en klantgerichtheid zijn tevens termen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Ik heet u van harte welkom en graag tot ziens in de praktijk!

Met vriendelijke groet,
Moniek