Landelijke titel

Graag stel ik mijzelf aan u voor: Mijn naam is Moniek Wiggers. Sinds 2002 ben ik werkzaam in de schoonheidsverzorging. Vanaf 2004 officieel schoonheidsspecialiste, dit werd direct bekroond met de ‘Blue Diamond Award’, hiermee behaalde ik de landelijke titel: beste cursist schoonheidsspecialist van het jaar.

Diverse specialisaties

Ook ben ik pedicure en heb diverse specialisaties op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Acne specialisatie, definitief ontharen, permanente make-up en cuppingmassage zijn enkele voorbeelden hiervan. In 2008 ben ik gestart met mijn eigen praktijk. Daarnaast ben ik docent schoonheidsverzorging en branche assessor/examinator voor zowel MBO schoonheidsspecialist niveau 3 als MBO All-Round schoonheidsspecialist niveau 4.

Doordat ik aangesloten ben bij de Huidprofessional volg ik regelmatig nascholingen en trainingen. Ook bezoek ik regelmatig beurzen en congressen. Op deze manier houd ik mijn kennis en vaardigheden up-to-date. En kan ik u en uw huid het beste geven!

Team SkinMo SkinCare

Naast mijzelf, zijn ook Bianca Bijvank en Nille Hofs werkzaam in de praktijk. Bianca en Nille zijn all-round schoonheidsspecialiste en pedicure. Ze volgen regelmatig trainingen, workshops en scholingen, zodat ook Bianca en Nille u en uw huid het beste geven!

Dit schooljaar lopen er 4 stagiaires bij ons in de salon stage: Finet, Eva, Lynn en Charlott. Dat betekent dat er ook weer SkinMo Academy Treatments te boeken zijn. Informeer ernaar in de salon en/of volg onze socials.

Ze lopen stage in zowel in de salon in Borculo als in de salon in Winterswijk. Van verschillende scholen, verschillende leerjaren en op verschillende dagen. Alle 4 zijn ze al geschoold in de shellac behandeling, deze is dus ook weer te boeken bij 1 van hen voor maar 15euro. Lynn is zelfs al volledig gediplomeerd schoonheidsspecialist en loopt bij ons stage voor haar specialisaties. Behandeling op afspraak. Vol=vol.

Ons motto:

“Verbeter en bescherm uw huid met optimale ontspanning!”

Kennis, specialistische vaardigheden, kwaliteit en klantgerichtheid zijn tevens termen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Ik heet u van harte welkom en graag tot ziens in de praktijk!

Met vriendelijke groet,
Moniek