Deze behandeling is gericht op huidverjonging, anti-age, verminderen van fijne lijntjes en rimpels. Ook zeer geschikt voor een doffe/vale huid, een vermoeide huid, als je preventief aan anti-age wilt werken of als je je huid een boost wilt geven.

Tijdens deze behandeling worden de fibroblasten in de huid gestimuleerd d.v.m. cupping- en bindweefselmassage. Deze fibroblasten zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine.
We werken tijdens deze behandeling met een heel speciaal masker wat argireline bevat. Argireline wordt ook wel ‘no needle botox’ genoemd. Dus overweeg je botox, maar durf je niet of wil je geen vreemde stoffen in laten spuiten. Dit is het perfecte (en gezonde) alternatief.

Tijdens deze behandeling werken we ook met collageen pads*. Deze pads bevatten 30 lagen collageen draden in 1 pad! De collageen pads zijn door een geavanceerde technologie gemaakt met nanovezels in Nieuw-Zeeland. Deze brengen de voedingsstoffen dieper in jouw huid tot in de dermis. Deze collageen-nanovezelpads zijn speciaal ontworpen voor het verkrijgen van een strakkere en gehydrateerde huid en vermindering van rimpels.

Uiteraard bevat deze behandeling ook de nodige me-time en (ontspannings)massages. Bij deze behandeling ontvang je tijdelijk de collagen mist spray voor thuisgebruik cadeau!

*De behandeling is incl 2 zones naar keuze met de collagen pads. Wil je meer zones behandeld hebben, dan is dat uiteraard mogelijk tegen een meerprijs.