Bij ons kunt je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen*. Voor zowel huidverzorging als huidverbetering ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij starten altijd met een behandeling uit START LEVEL, daarna is de mogelijkheid om door te groeien naar NEXT LEVEL en TOP LEVEL.  We starten met het resetten van de huid, de huid naar de natuurlijke basis brengen. Van daaruit kunnen we herstellen, opbouwen en stimuleren. Hierdoor kunnen we maximale resultaten m.b.t. huidverbetering halen.

Alvorens te starten, voeren wij een uitgebreide intake met huidanalyse en advies uit. Deze intake is bij ons altijd gratis en geheel vrijblijvend. Samen kunnen we kijken welke doelen jij wilt behalen en hoe wij jou daarbij kunnen helpen, begeleiden en ondersteunen. Onze behandelingen zijn zeer compleet en bevatten ook de nodige dosis ontspanning om, naast huidverbetering, ook een heerlijk en relax moment voor jezelf te creëren.

Of het nu gaat om anti-age, acne, roodheden, droge/trekkerige huid, grove poriën of een vale huid? Wij bieden een behandelplan op maat aan, om zo het beste uit jouw huid te kunnen halen.

Alles passend bij ons motto:
‘Verbeter en bescherm je huid met optimale ontspanning’

START level
NEXT level
TOP level