De NANNIC NBE 500 maakt gebruik van alternerende capacitieve bipolaire radio frequentie van 1 MHz.

Deze pulserende radiogolven penetreren gemakkelijk tot in de diepere huidlagen, het vetweefsel en de onderliggende spieren, zonder daarbij de opperhuid te beschadigen.

Door de geleverde energie gaan de cellen vibreren en verhoogt de temperatuur lokaal met 1,5 à 2°C waardoor er een veelvoud van fysiologische processen op gang komen. Cellen werken als condensors en slaan de geleverde alternerende energie op als bio-energie.

Afvalstofffen worden afgevoerd, voedingsstoffen worden aangevoerd. Werkstoffen kunnen dieper doordringen. Deze behandeling is geheel pijnloos, zeer aangenaam zelfs, met een verbluffend resultaat.

Doordat diverse fysiologische processen in de huid geactiveerd worden, zal het resultaat ook na de behandeling nog doorwerken. Uitermate geschikt voor huidverbetering, een strakkere, gladdere en egalere huid is het resultaat. Je kunt deze behandeling in kuurverband ondergaan voor een optimaal en snel resultaat, maar ook met een onderhouds/boost behandeling 1x in de 4-6 weken zal de huid direct verbeteren.